Премахване на ограничение в националните отбори?
#1 FC United 14.01.2013 09:03
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Предлагам да се премахне ограничението от трима играчи от един отбор в дадена нация.Пускам анкета,ако желаещите това да дтане са повече ще го предложа и на админа.

#2 red scorpion 14.01.2013 09:57
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Аз съм против. Ако това стане то в дадена лига националният може да бъде само от един отбор.Сега се дава шанс и на не толкова добри и напомпани играчи, да играят за национала.

#3 Removed user 14.01.2013 10:15
Ul tra violets
828 Posts

Емо обоснови се, какво налага подобна промяна. (beer)

#4 FC United 14.01.2013 10:44
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Ами примерно давам за пример нацията на Райдърс.Имам трима национала,но в същото време имам един играч който съм накарал приятел да го вземе за да не разваля националния отбор.Същото с нацията на Магнум,имам трима и не искам да правя мръсно да развалям национални отбори,но в същото време интересите на клуба ми се засягат.

#5 Removed user 14.01.2013 11:20
Ul tra violets
828 Posts

Кой е казал, че всички играчи в отбора ти трябва да бъдат национали?! red scorpion добре го е написал, че в момента се дава възможност и на по-слаби играчи да бъдат в национала и да се избегне национала да бъде съставен от играчи от 1 или 2 отбора. Също така идеята е да има по-равностойни нации, а не нации-хагемони.
Мислете в насока да бъде премахнат наградите за първо до трето място, защото най-силните играчи стават още по силни(това го повтарям от 5 сезона).

Твърдо против за тази промяна!

Лошо впечатление прави, че веднага след възстановяването на съветниците, при положение, че има толкова належащи неща за оправяне, вие се хващате да предлагате лобистки неща, които засягат реално твоя и още 5 отбора!

#6 simvol 14.01.2013 12:15
simvol
418 Posts
Since 06.11.2008

Абсолютно съм на мнението на червения скорпион и БГ-то.

Световното първенство трябва да засяга и да е интересно за повече от шестдесетте и четири селекционера, които биха могли да заведат на Мондеала клубните си отбори.

Понякога може да ни се иска да вземем повече от трима играча от отбор, но селекционерът трябва да се сблъсква и с трудности, за да се докаже :D

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>
Мислете в насока да бъде премахнат наградите за първо до трето място, защото
най-силните играчи стават още по силни(това го повтарям от 5 сезона).

</blockquote>

Паричната премия изглежда по-логична награда

#7 КORECOM 2017 14.01.2013 12:53
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Ограниченето на броя национали от един отбор има своята логика и е разумно да остане... това предотвратява доста сериозни конфликти и реализиране на лични интереси... а съобразяването с него е основна грижа на националния селекционер...

Странни ситуации се получават при покупки след катотекирането на 22-мата... но това си е част от играта... не по-малко неприятно е когато някой отбор с национали стане неактивен... и все пак това си е работа на селекционера - да подбере група от надеждни 22-ма играчи... ако някой "изчезне" от групата - да му намери заместник, ако някой се контузи и не е лекуван - също...
...така се случи, че миналия сезон аз придобих 4-ма национали от 7/1... единия естествено се изпари... но това не попречи дори на спечелването на поредната световна титла от нацията!

#8 БЪЛГАРИЯ 14.01.2013 13:04
БЪЛГАРИЯ
178 Posts
Since 20.10.2010

И аз съм против. В смисъл ограничението да остане. Като национален мениджър на 5/1 едвам успявам да събера играчи с линия над 400. Просто дивизията ни е от по-бедни отбори и при нас много рядко някой да има средства да тегли суперталанти и да ги развива. Пък и така има разнообразие, иначе ще стане много вероятно всички национали да са от един или два отбора. И все те да са шампиони. (beer) (beer) (beer) :)

#9 Removed user 14.01.2013 13:10
Asse saint etienne
2617 Posts

Ако следваме примера от РЖ то подобно ограничение е пълен абсурд. Като пример ще дам националния отбор на Германия съставен от 8 играчи на Байерн Мюнхен. Обаче тук трябва да разграничим нещата, защото всеки ще си гледа интереса и ще взема максимума от изиграните мачове, а колегите с по-малък потенциал на отбора ще седят и ще гледат безучастно. (beer)

#10 FC United 14.01.2013 14:09
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Значи аз нямам нищо против играчите ми да не са национали,но националния селекционер със сигурност ще иска моите играчи.Пример давам нацията на Шуменско Пиво след някой сезон ще е основеннконкурен ако се премахне това правило.Какво лошо има ако даден нениджър обере плодовете на труда си.За пример ще дам нашия национален.Докато аз произвеждах играчи бяхме най-силния отбор,но щом спрях ни бият като тъпан.Какво пречи по бедните отбори да създават силни играчи.Дори и да не е СТ пак може да се направи сериозен играч,ако го развиваш правилно.В някой нации стават абсурдни неща,щом играч напусне тяхната нация той напуска и националния.Ще дам А пример моя Карачанаков който е най-силния играч на нацията на Шуменско,но не е национал.Ралица в името на своя интерес махна моя Костов и нацията и няколко сезона я няма на картата.Сега новия мениджър го взе и за два мача 10 гола.